Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 209 recepten
Een Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 110 ml olijfolie 1 eetlepel Franse mosterd 3 teentjes knoflook, fijngesneden het sap van 1 citroen het sap van 1 sinaasappel 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 schoongemaakte jakobsmosselen 2 theelepels sinaasappellikeur 8 plakjes bacon 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze Verhit de grill. Verpak de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode uien 400 ml witte wijn 8 takjes tijm (bakje à 15 g) 800 g kabeljauw 4 el olijfolie 1 citroen 1 teen knoflook 4 el peterselie zet[...]
Bron: ah.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 200 gram zalmsnippers ½ rode ui verse bieslook ½ citroen scheutje magere kookroom versgemalen peper groene pesto 5 sneetjes casino wit[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 200 ml groentebouillon (van tablet) 1 prei (gewassen en in halve ringen) 250 g zalmhaasje 3 blaadjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 tot 600 gr Tilapia of Pangasius filet. 1 Limoen Limoenblad (minstens 16 blaadjes) Verse Koriander Olijfolie Zout en Peper Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gram Hollandse garnalen 1 mango 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel versgehakte bieslook Limoendressing 1 bekertje (125 ml)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 75 ml witte wijn 4 eetlepels citroensap 2 eetlepels ketjap 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Knorr[...]
Bron: allrecipes.nl