Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 284 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g vastkokende aardappel, geschild en in schijfjes 1 aubergine, in dikke plakken 4 grote, rijpe tomaten, in plakjes 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr aardappelen 3 lente uitjes 60 ml verse koriander 1 el mosterd (Dijon) 1/4 tl citroenrasp zout zwarte peper tabasco 2 eieren 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 stukken kabeljauwhaasje (150 gr per persoon) 18 sneetjes spek Voor de puree van zongedroogde tomaatjes : 100 gr zongedroogde tomaatjes op[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g kabeljauwfilet 6 plakjes ontbijtspek (ca. 50 g) 5 eetlepels olijfolie 1 zakje aardappelpuree à la minute (doosje ` 3 zakjes) 1 zak[...]
Bron: ah.nlVoor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 300 g aardappelen, 400 g koolvisfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 1 ei, zout, peper, 1 eetlepel citroensap,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 1 bloemkool 1 zak aardappels (kruimig (450 g), geschild) 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 citroen ½ eetlepel kerriepoeder 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]
Bron: smulweb.nl