Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 pekelbad 1 (1.25kg) zalmfilet 1 theelepel versgemalen zwarte peper naar smaak 2 el bruine suiker 1/2 tl zout 1 el water[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 eetlepel wasabipoeder (potje ` 45 g) 4 eetlepels Japanse sojasaus (flesje ` 150 ml) 1 zak verse panklare spinazie (300 g) 2 eetlepels olie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine citroen 1 zakje verse dille (15 g) 2 tl suiker 1 1/2 dl olijfolie extra vierge (biologisch) 2 tl mosterd 300 g Italiaanse (penne[...]
Bron: ah.nlIk stond in de Aziatische toko voor mắm tôm, Vietnamese gefermenteerde garnalen pasta. Ik wist dat het toko-meisje uit Vietnam kwam en toen ik haar het recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 middelgrote aardappel 1 kleine wortel 1 kleine tarowortel 250 g gepelde garnalen 100 g bloem 3 eetlepels maizena zout en zwarte peper 2 1/2 dl plantaardige[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 paksoi 3el olie 1el thaise rode curry pasta 400ml kokosmelk 1 stengel citroengras 1el bruine suiker sap van 1 limoen 2.5 el vissaus 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 zak Sint Jakobsschelpen 1 zak rauwe garnalen zout naar smaak Marinade 1 eetlepel droge vermout 1/2 theelepel suiker 2[...]
Bron: allrecipes.nl