Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Een maaltijd van restjes. Ik maakte van een blikje tonijn een lekkere 'saus', zoals ook bij een snelle vitello had kunnen plaatsvinden. De saus werd over[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 1 kilo kabeljauw 3 paprika's (diverse kleuren) 3 rijpe tomaten 3 uien 10 aardappelen 6 palmharten olijfolie (extra vergine is het[...]
Bron: allrecipes.nlJoehoe! Vrolijk Pasen allemaal! :D Hebben jullie al een verrukkelijk paasontbijt achter de kiezen? Ik niet. Ik at vanochtend gewoon saaie droge crackers. Pasen[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Gisteren heb ik pas om half 10 's avonds gegeten omdat ik gek genoeg nog geen honger had. Misschien dat dat kwam doordat ik tot half 8 's avonds[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVanavond heerlijk buiten gegeten, een heerlijke doordeweekse gevarieerde maaltijd met witvis en allemaal lekkere andere ingrediënten uit de "Gezond eten, april[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWe hadden regenboogwortels en aardappelen, dus dat werd simpel iets lekker met vis. Ik hou erg van de Italiaanse manier van koken. Simpel, maar heerlijk. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEnkele weken terug maakte ik een lekkere zomerse visschotel . Gisteren heb ik er een variatie op gemaakt, aangepast aan wat ik in huis had. Nodig voor 2[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk probeer iedere week een keer vis te eten en ik heb meestal een zak koolvis (met MSC-keurmerk) in de diepvries liggen.Daar kan je van alles mee maken. Een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlEen heel gezonde en heerlijke visschotel....snel klaar en je zal je tafelgenoten verrassen! Je kan er vanalles bij eten...maar mijn favoriet is toch wel de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIngrediënten 1 zak bloemkool-broccoli (a 350 g) 1 schaal cherrytomaatjes (250 g) 1 zak bosuitjes 1 schaal aardappelpuree (met boter (450 g)) 25 g boter 2[...]
Bron: ah.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHier moet je eigenlijk mensen voor uitnodigen, zo lekker is het. Wij aten het met aardappels uit de oven en sla uit eigen tuin. Het liefste graag ook nog met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl