Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ik had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRendiersteaks met portsaus, spruitjes en Jamie's perfect roast potatoes Ingrediënten: Rendiersteaks boter 1 dl rode port 1,5 dl water 1,5 dl slagroom 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoedenavond iedereen!! Vanavond heb ik lekker luxe voor mezelf gekookt, happy newyear to me! Ik at zalm met soyahoning-saus, lekkere aardappeltjes en saaie[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Wat een dag dit; super leuk om eens op de nationale radio over m'n blog te kunnen vertellen! Om dat te vieren (leuk als excuus) at ik vanavond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlOnder het mom van wie niet van dille houdt moet creatief zijn: 4 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Ingrediënten: 200 gram biologische gerookte zalm 100[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen lekker luie zondag in de Provence. Heerlijk lang slapen, uitgebreid ontbijt en … niets moet alles kan. We halen net de markt in Coustellet. Vele[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOooooohhhhh myyyyy goddddd! Ik heb echt SUPER lekker en SUPER simpel gegeten vandaag. En zo'n heerlijke maaltijd heeft zo'n hysterisch begin van dit[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl