recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder sperziebonen courgette basmati rijst

Gevonden 18 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

vissticks met sausje

P was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vis-banaanschotel met spekjes

gegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Gebakken kabeljauw met kruidenkorst

Uit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm met aubergineprutje

gegeten op 1 april zalm in boter gebakken. aubergine met ui, knoflook en kruiden laten pruttelen. gegeten met rösti-koekjes

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Tonijn-kerriesaus

gegeten op 19 mei 2 uien, 1/4 l blik ananasschijven, 1/4 l blik mandarijntjes, 1 banaan, 2 blikjes tonijn, 1 el boter, 1,5 el kerriepoeder, blik[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gestoofde vis met kappertjessaus

gegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gebakken zalm met gepofte aardappels

geen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vis in tomatensaus

gegeten op 8 juni Door de worst lekker hartig! 1 grote ui, 125 gram salami, wat boter, 1,5 blik tomaten op sap, 1 scheut azijn, 1,5 tl honing, 4 witvis filets[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm met kruidenkaassaus

gegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vispastei met prei

gegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vis in bladerdeeg

We hebben gisteren natuurlijk ook nog gegeten, en niet alleen maar stof gehapt. lekker vis met ham en kaas in bladerdeeg, met gebakken aardappeltjes erbij zo[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Witvis met ketjap en uien

T. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gegratineerde visfilet met romige[...]

400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Aziatische vis met pindasaus

Ik was benieuwd naar de combinatie vis en pindasaus. Het viel niet tegen, eigenlijk was het erg lekker (en ook weer makkelijk te maken). 400 gram witvisfilet,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Prei tonijn saus

Eigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vis met tomaat en kappertjes

2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Gegratineerde tonijn-broccolischotel

gegeten op 4 februari Erg lekker door het korstje van chips en kaas 300 gr. penne, 400 gr. broccoli (in roosjes), 2 blikjes tonijn (uitgelekt), 1 blik[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy