Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
P was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 1 april zalm in boter gebakken. aubergine met ui, knoflook en kruiden laten pruttelen. gegeten met rösti-koekjes
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 19 mei 2 uien, 1/4 l blik ananasschijven, 1/4 l blik mandarijntjes, 1 banaan, 2 blikjes tonijn, 1 el boter, 1,5 el kerriepoeder, blik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 8 juni Door de worst lekker hartig! 1 grote ui, 125 gram salami, wat boter, 1,5 blik tomaten op sap, 1 scheut azijn, 1,5 tl honing, 4 witvis filets[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hebben gisteren natuurlijk ook nog gegeten, en niet alleen maar stof gehapt. lekker vis met ham en kaas in bladerdeeg, met gebakken aardappeltjes erbij zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comT. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk was benieuwd naar de combinatie vis en pindasaus. Het viel niet tegen, eigenlijk was het erg lekker (en ook weer makkelijk te maken). 400 gram witvisfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 4 februari Erg lekker door het korstje van chips en kaas 300 gr. penne, 400 gr. broccoli (in roosjes), 2 blikjes tonijn (uitgelekt), 1 blik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com