Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nl- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]
Bron: smulweb.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje oud witbrood 250 g tilapiafilet (vis) 50 g geraspte oude kaas 1 teentje knoflook (in plakjes) 1 eetlepel citroensap 1 ei 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el zonnebloemolie 2 noordzeetongen* 6 el citroenmayonaise (potje 350 ml) 2 el crème fraÃche (bekertje 125 ml) 1 el Zaanse mosterd (grof[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sneetjes volkorenbrood (bijv. Zaandammertje) 2 el mayonaise 2 augurken (fijngesneden) 1 tl gedroogde dragon (kruid, potje 7 g) ½[...]
Bron: ah.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlGoedenavond! Ik heb weer heerlijk gegeten vanavond; een heerlijke kabeljauwburger met krieltjes en farmersalade. De kabeljauwburger heb ik in de oven[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1kg vast kokende aardappelen 4 eieren 4 theelepels kappertjes 2 blikjes rode zalm Twee volle eetlepels gesneden bieslook ½ potje kant[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg vast kokende aardappelen 4 eieren 4 theelepels kappertjes 2 blikjes rode zalm Twee volle eetlepels gesneden bieslook ½ potje kant[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl