Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
In mijn ontdekkingsreis met de kleine eters de volgende stap. Vorige keer had ik witte visfilet gebruikt, nu een stapje verder. Zalm. Gewoon filets een minuut[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comTot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMango chutney geeft een gerecht meteen een oosterse en exotische smaak. In de meeste wok gerechten met bijvoorbeeld kip of vis kun je een gerecht meteen[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 12 reuzengarnalen (ontdooid) 8 kiphaasjes 2 el rijstazijn 3 el sesamolie mespunt Chinees (vijfkruidenpoeder) 2 sjalotten (gesnipperd) 5 el[...]
Bron: ah.nlDit is echt een blijvertje. Manlief gaf het een 8... nou dat ga ik dus zeker veel vaker maken. Leuk dat hij 't zo lekker vond. Onze oudste zoon zat ook te[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIedere dag bedenk ik wat ik voor bijzonders met het eten zal doen. Ook al eten we iets si pels, vaak maak ik dan een bijzonder toetje of probeer eens wat[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAardappel Makreel Salade Ik vind vis erg lekker...helaas ik eet het niet zo vaak als ik zou willen Hubby is geen liefhebber van vis Dus soms word er hier 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBuiten het feit dat je allereerste-eigenste kookboek uitbrengen en met je hoofd in een prachtig magazine in 2015 allemaal heel leuk is, is het ook best wel[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVrolijk Pasen! Wat fijn hè, een dagje extra vrij, de lente voor de deur....een uurtje langer licht. Ik vind het geweldig. Wat ik vroeger ook geweldig vond, was[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl* 150 gr rauwe kipfilet * 50 ml slagroom * een klein stukje verse gember * 3 peterseliestelen * 1 el tomatenpuree * snufje zout en versgemalen peper * 2[...]
Bron: smulweb.nl