Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 2 schaaltjes zalmfilets (a 2 stuks, ca. 200 g) 2 eetlepels citroensap 4 plakken rauwe ham 4 eetlepels zonnebloemolie 1 duopak krieltjes (700[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 g zalmfilet 2 eetl. citroensap 3 eetl. olijfolie 2 venkelknollen 4 druppels Pernod 100 g veldsla 5 rode paprika 5 groene paprika 125 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 forellen 4 sjalotjes (in dunne plakken) 1 venkelknol (in dunne plakken) 1 citroen (in dunne plakken) 4 takjes basilicum 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 venkelknol 75 ml mayonaise 1 citroen (uitgeperst) 4 zalmfilets (wild a ca. 125 g (zak 750 g diepvries)[...]
Bron: ah.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 350g tonijn, 6 el olijfolie, 2 rijpe avocado, 1 venkel, peper, 2 citroenen, 3 witte uien, tabasco, radijsjes, zout Hulpmiddelen Rookoven,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 zeewolf van 1,5 - 2 kilo, panklaar (leeggehaald en ontschubd) olijfolie 3 teentjes knoflook, uitgeperst zout en peper, naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr verse zalm met vel - 4 eetlepels zeezout - 4 eetlepels bruine suiker - 1 eetlepel grof gemalen peper - 1 eetlepel fijn gestampte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dikke moten zalm - 1 citroen - 1/2 venkelknol - 40 gram bloem - 2 dl slagroom - 150 gram boter - zout, peper. Bereidingswijze Was de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 pangasius filets van ca. 150 gr. 2 el olijfolie 1 t knoflook , geperst 1 el. Citroensaus 1/2 el. Pikante paprikapoeder Versgemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr verse zalm met vel - 4 eetlepels zeezout - 4 eetlepels bruine suiker - 1 eetlepel grof gemalen peper - 1 eetlepel fijn gestampte[...]
Bron: smulweb.nl