Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2 ansjovisfilets in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g aardappels 3 bosuitjes 3 takjes peterselie 300 g kabeljauwfilet 1 blikje ansjovisfilets 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)[...]
Bron: ah.nlEen frisse tonijnsalade zonder mayonaise. Ingredienten: 1 blikje tonijn of bonito in olijfolie 6 ansjovisfilets 1 piquillo peper, of een Spaans pepertje 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg karper, schoongemaakt zout 75 g boter 2 uien, gepeld en kleingesneden 100 g soepgroenten, kleingesneden 4 eetlepels gehakte peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram vastkokende aardappels (iets voorgekookt) 2 eetlepels olijfolie 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 50 gram 400 gram uien, in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stuk tonijnbiefstuk 100 gr. olijf, zwarte, zonder pit 1 tl. ansjovispasta 2 stuks venkelknollen 1 el. peterselie, verse, gehakte Olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nl250 gram kablejauwhaasje dik gesneden sopranoham, parmasankaas room witte wijn aardappelen p&z basilicumblaadjes gedroogde tomaten op olie teentje look[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Tonijnbiefstukken,(van 150 gram) * 200 gr. zwarte Olijven, zonder pit, * 2 thl. Ansjovispasta, * 4 Venkelknollen, * 2 el. Peterselie, vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g. kabeljauwhaasje, 8 gezouten ansjovissen, 10 sjalotten, 1 paprika, 400 g. gehakte tomaten, 2 koffielepels Provencaalse kruiden, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE KRUIDENSAUS: 1/2 bosje peterselie 8 basilicumblaadjes 2 takjes oregano 4 ansjovisfilets (fijngesneden) 2 tl kappertjes (afgespoeld) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 anjovisfilet (blik) 8 Kersentomaatjes. 2 blaadjes verse basilicum. 1 el( balsamico) azijn. 1 kleine courgette. 2 tl olie. 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg karper, schoongemaakt zout 75 g boter 2 uien, gepeld en kleingesneden 100 g soepgroenten, kleingesneden 4 eetlepels gehakte peterselie[...]
Bron: smulweb.nl