Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 270 recepten
voor 4 personen 2 kleine pijlinktvissen (650 gr niet schoongemaakt of 300 gr schoongemaakt) 1 eetl. shaoxingwijn (rijstwijn of droge sherry) 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is een schande. Het recept voor deze verrukkelijke zalm is al zo lang bij mij bekend, maar hij staat nog niet hier op mijn blog. Schandalig. Maar vandaag[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 1 duopak krieltjes (700 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g pangasiusfilet (vis) 1/4 l visbouillon (van 1/2 tablet) 2 zakken Hollandse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bloemkool 1 zak aardappels (kruimig (450 g), geschild) 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 citroen ½ eetlepel kerriepoeder 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote aardappel (vastkokend) 1 el mayonaise 3 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn (fles 500 ml) 1 tl suiker 1 tl kerriepoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nl