recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder gnocchi poedersuiker eieren

Gevonden 39 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmfilet met geitenkaas uit de oven

Ingrediënten ½ citroen 2 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper 2 el Italiaanse kruiden 500 g zalmfilet (vers) 120 g zachte geitenkaas[...]

Bron: ah.nl
Zeebaars met kruiden en saffraan aardappeltjes

voor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]

Bron: smulweb.nl

Kabeljauw en tomaat en courgette uit de oven

Ingrediënten 500 g tomaten 1 courgette 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 4 kabeljauwfilets (gegratineerd (2 schaaltjes)) 1 zak[...]

Bron: ah.nl
Mediterrane kabeljauw uit de oven

Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels 2 (roma)tomaten 100 g zwarte olijven zonder pit 2 eetlepels kappertjes 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 275 g) 6[...]

Bron: ah.nl
Visvariatie met aardappelpuree

Ingrediënten 1 grote ui (grof gesnipperd) 500 g prei (in schuine ringen) 1 zakje paprika (300 g) 2 el olijfolie 1 pakje visvariatie (tomaat-mozzarella[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse tonijnschotel

Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 400 g sperziebonen 4 el olijfolie 5 tomaten (in parten) 1 bakje knoflookolijven (150 g, koelvers) 2 blikjes[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw-viskoekjes

Ingrediënten 2 aardappelen (kruimig, geschild) 1 liter visbouillon (van 2 tabletten) 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 ei (losgeklopt) 2 el[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette[...]

Ingrediënten 600 g aardappels (kruimig (zak a 1 kg)) 1 kleine knolselderij 4 grote plakken rauwe ham 1 zak verse spinazie (300 g) 100 ml gezeefde tomaten[...]

Bron: ah.nl
Zalm met pestopuree en gepofte tomaatjes

Geinspireerd door één van de recepten van Jeroen Meus maakte ik pesto-aardappelpuree met gepofte tomaatjes uit de oven en zalmfilet. Jeroen maakte een ander[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Gegrilde Makreel met Tomaat

voor 2 personen 500 g krielaardappeltjes in de schil, gehalveerd 1 citroen 1 gestoomde makreel + 4 trostomaten, in plakken 2 theelepels Provençaalse[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijnsteak met pittige salsa en[...]

Ik ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]

Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com
Provencaalse Kabeljauw stoofschotel,[...]

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 2 grote vleestomaten 1 ui 1 verse rode puntpaprika 1 citroen Olijfolie 150 ml visbouillon 40 gr roomboter Zeezout[...]

Bron: smulweb.nl
Provencaalse Kabeljauw stoofschotel,[...]

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 2 grote vleestomaten 1 ui 1 verse rode puntpaprika 1 citroen Olijfolie 150 ml visbouillon 40 gr roomboter Zeezout[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde kabeljauw op een bedje van spinazie[...]

voor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]

Bron: smulweb.nl
Gezouten kabeljauw

Ingrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeebaars met chermoula

Ingrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmforel met grof zeezout

Ingrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]

Bron: ah.nl
Vispakketjes met Provencaalse saus

voor 4 personen *25 g boter of margarine *1 el olijfolie *1 ui, fijngesneden *2 teentjes knoflook, geperst *1 ? dl droge witte wijn *1 blik tomatenblokjes[...]

Bron: smulweb.nl
visschotel met tomaat en aardappelen

erg lekker, feestelijk en ook nog makkelijk. wat wil je nog meer? 1 kilo aardappelen, peper, 4 moten vis van 100-150 gram, 2 el citroensap, 5 vleestomaten, 4[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Koolvis-groenteschotel uit de oven

Ingrediënten 4 grote (Super)aardappels 1 grote courgette 1 pak koolvisfilet (diepvries, 4 x 100 g) 50 g boter 50 g bloem 500 ml visbouillon (van tablet)[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy