Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 2 sjalotjes (zak a 400 g) 1 zak paprika's (rood, groen en geel) 1/2 bakje verse dille (a 15 g) 4 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 tenen knoflook 4 tomaten 2 el olijfolie 30 g boter 250 ml droge witte wijn 150 g kabeljauwfilet 150 g zalmfilet 3 takjes platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g scholfilet 200 g koolvis- (of kabeljauwfilet (vers of diepvries)) 1 eetlepel boter 300 g prei (in ringetjes) 200 g peultjes 200 ml[...]
Bron: ah.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram gepelde mosselen, 200 gram witvis gefileerd, 200 gram zalm gefileerd, Bovenstaande kan naar smaak worden gedaan. 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3,75 kg verse mosselen 1 wortel, geschild en in plakjes 1 ui, geschild en in plakjes 1 1/2 stengel bleekslederij 1 laurierblad 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen *Kabeljauwfilet -500 gr. *Noorse garnalen -100 gr. *Gekookte mosselen -100 gr. *Creme fraiche -250 gr. *Hard gekookte eieren -3 stuks. *Prei[...]
Bron: smulweb.nl