Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 8 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zak reuzengarnalen ((500 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 brood (boule beurre) 100 ml halfvolle melk 1 bakje amandelschaafsel (55 g) 1/2 bakje cherrytomaten (a 250 g) 1 potje gegrilde paprika's[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el amandelschaafsel 100 g roomboter (op kamertemperatuur) 1 teen knoflook (geperst) ¼ tl gemalen komijn (djinten) 2 el geroosterde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe 'R' zit weer in de maand, dus moeten we weer aan de vitamine D. Aangezien in de zon zitten de komende maanden nogal een klus zal zijn lijkt het mij net zo[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 4 mootjes vis (kabeljauw of andere witvis) citroensap 2 sneetjes oud brood (wit of tarwe) 20 gram blanke amandelen 2 tenen knoflook 5 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten kabeljauw - 70 gram amandelpoeder - 70 gram boter - 1 ui -1 teentje knoflook -4 tomaten -peterselie - cayennepeper - paprikapoeder - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 el paprikapoeder pikant 1 dl Sherry (medium dry) 1 blik tomatenblokjes 2 dl visbouillon (zelf[...]
Bron: smulweb.nl