Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 2 aardappelen (geschild) 1 sinaasappel (schoongeboend) 250 g kabeljauwfilet 2 takjes tijm 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 winterpeen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (vastkokend (kilotje), schoongeboend) 600 g winterpeen ((zak 1 kg), schoongeboend) 2 el olijfolie 1 pakje vissticks (300[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 5 eieren 300 g oud witbrood, zonder korst 250 ml (paddenstoelen)bouillon (van tablet) 1 zoete ui, in ringen 3 el boter 100 g winterpeen, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 koolvisfilets ((400 g), ontdooid) 8 el olijfolie 100 g paneermeel (pakje 400 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g winterpeen 400 g preiringen 540 g pangasiusfilets 1 teen knoflook 125 ml slagroom 2 el gedroogde basilicum 300 g witte rijst zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 liter visbouillon (van 2 tabletten) 250 g winterpeen (in plakken) 1 prei (in ringen) 3 tenen knoflook 300 g reuzengarnalen (zak 500 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 ei 50 g cornflakes (verkruimeld) 1 eetlepel Mexicaanse kruiden 400 g koolvisfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 15 g boter 75 g winterpeen (in stukjes) 1 ui (gesnipperd) 1 kleine prei (gewassen en in ringetjes) 1 stengel bleekselderij[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g winterpeen 250 g preien 40 g boter 1 laurierblaadje 1 el kerriepoeder 25 g bloem 300 ml melk 375 g kabeljauwfilet 225 g tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 150 g winterpeen 250 g preien 40 g boter 1 blaadje laurierblaadje 1 el kerriepoeder 25 g bloem 300 ml melk 375 g kabeljauw[...]
Bron: ah.nlTerug van een hele tijd weg geweest. Wat was mijn lekkerste maaltje tot nu toe in januari 2008, de Forel met winterse groenten uit de oven. De forel blijft een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com