Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 2 eetlepels light mayonaise (35-40% olie) 2 eetlepels Alpro plantaardige yoghurt variatie Nature 2 eetlepels ketchup 100 ml Alpro Cuisine 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 blik kikkererwten (400 g) 2 el Thaise Vissaus (Nuac Nam) 1 dl milde olijfolie 1 sjalotje 2 el sesamolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g penne (zak 500 g) 100 g sperziebonen 1 rode ui 10 g zwarte olijven zonder pit 4 bladen ijsbergsla 160 g tonijn in olie 1 el kappertjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappels ½ zak pan tostado met knoflook (geroosterde halve broodjes, a 150 g) 50 g kruidenboter (bakje a 100 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (lintpasta) 6 eetlepels olijfolie 3 bakjes roze garnalen (a 125 g) 2 theelepels knoflookpasta (potje a 100 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600g pangafilet (diepvries) 1000 g ijsbergsla gedroogde tomaten op olie potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el) 1 bolletje[...]
Bron: smulweb.nl8 grote wraps, 4 ons gerookte plakken zalm, 1 bakje verse roomkaas naturel, verse bieslook, bosuitje, ijsbergsla, naar keuze zout / peper Bereidingswijze Doe[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 krop ijsbergsla 8 trostomaten 50 g feta 2 eieren 1/2 komkommer 1 blikje tonijn 2 eetlepels olijfolie 2 snufjes zout 1 snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 200 gr farfalle (vlinderpasta) 1 blik (500 ml) gepelde tomaten, in stukjes 2 blikjes rode zalm 5 stengels bleekselderij met blad[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600g pangafilet (diepvries) 1000 g ijsbergsla gedroogde tomaten op olie potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el) 1 bolletje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram gerookte zalmsnippers (is goedkoper en even lekker als die hele plakken gerookte zalm) 8 knapperbrodjes (o met een streepje[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl