Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nl1 zalmfilet per persoon 300 gr brocolli Verse gember, 1 cm fijngehakt Rode peper, fijngehakt 2 koflookteentje in plakjes Sojasaus Oestersaus sesamzaadjes[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comIngrediënten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 blik kikkererwten (400 g) 2 el Thaise Vissaus (Nuac Nam) 1 dl milde olijfolie 1 sjalotje 2 el sesamolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmhaasjes met huid 2 el oestersaus zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Bereiden print Dep[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 courgette (in de lengte gehalveerd) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 cm verse gember (geschild) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (diepvries) 200 g peultjes 300 g zalmfilet 1 el sesamolie (flesje) 1 limoen 5 el oestersaus (flesje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 50 g spekblokjes 150 g half-om-halfgehakt 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels olie 2 eetlepels droge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen Oesters: 6 oesters (creuse, nummer 2) 1⁄4 prei 1⁄2 klontje boter peper zout Mousselinesaus: 1 ei 90 g boter (om te klaren) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. zwaardvismoten in niet te grote stukken gesneden 1 eetl. gekneusde zwarte peper 3 eetl.olie 3 teentjes knoflook in dunne plakjes 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepelde gamba's, verse knoflook en gember, spaanse peper, blik cocosmelk, rood uitje of een paar sjalotjes, 200 ml. oestersaus, 4[...]
Bron: smulweb.nl