Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr aardappelen 3 lente uitjes 60 ml verse koriander 1 el mosterd (Dijon) 1/4 tl citroenrasp zout zwarte peper tabasco 2 eieren 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke vastkokende aardappelen, geschild, gekookt en in kleine blokje gesneden 2 flinke rode bieten, gekookt, geschild en in blokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 gr visfilets 1 citroen, gehalveerd 4 eetlepels bloem 2 eieren, licht opgeklopt 150 gr paneermeel zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr gezouten kabeljauw 240 ml olijfolie 4 middelgrote uien, gesneden 1 theelepel gehakte peterselie 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlRijst 1kilo aardappels gekookte eieren blikje mais tonijn augurken in blokjes tomaten en komkomer slasaus zout olijven Hulpmiddelen 1 SoepKom 1 Kookpan 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM GRAVAD LAX of GEROOKTE ZALM 2 PREIEN, in ringen 6 AARDAPPELS, geschild, gekookt en in plakjes 1/4 LITER ROOM 2 EIEREN HANDJE DILLE,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen * 2 haringen * 2 uien * 4 gekookte aardappelen * 2 gekookte wortels * 2 gekookte rode bieten * 3 gekookte eieren * mayonaise * zout naar smaak[...]
Bron: smulweb.nl