Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Zalmmousse Het koken en het bakken heb ik van huis uit meegekregen. Bij speciale gelegenheden en bij feestdagen werden er bij ons altijd extra lekkere dingen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEerlijk gezegd houden we niet zo van vis. Daarbij komt dat ik het ook lastig vind vis lekker klaar te maken. Maar toch probeer ik af en toe eens een visrecept[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVan koolvis maakt men vissticks of het wordt met een gefrituurd deegjasje als lekkerbekje verkocht. Lekkerbekjes van kabeljauw zijn nauwelijks nog te koop bij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 300 gram gefileerde verse Noorse zalm; 2 theel. limoen- of citroensap; 400 gram gefileerde kabeljauw of andere stevige zeevis; 1 dl melk; 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden: 1 dl witte port 100gr suiker room van 0,2 ltr 1 kg witlof grof gesneden 4 limoenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 600 gram verse visfilet (panga) - 100 gram mager rookspek in blokjes - 2 middelgrote uien - 2 teentjes knoflook - 600 gram aardappelen - 50[...]
Bron: smulweb.nl250 gram garnalen, 1/8 liter slagroom, zout, cayennepeer, 4 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels limoen- of citroensap, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl* 150 gr rauwe kipfilet * 50 ml slagroom * een klein stukje verse gember * 3 peterseliestelen * 1 el tomatenpuree * snufje zout en versgemalen peper * 2[...]
Bron: smulweb.nl