Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ pak filobladerdeeg ((diepvries, a 225 g), ontdooid) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 bakje kiwi-mangosalade ¼ rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlWilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 1 personen *3 middelgrote gamba′s(tijgergarnalen vraag ernaar bij de visboer) *3 plakken filodeeg(loempiadeeg ook wel genoemd) *lollo bianco en[...]
Bron: smulweb.nl