Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Dit is een ovenschotel die binnen 20 minuten in de oven kan staan. Het ligt eraan of je de aardappelpuree zelf maakt of kant en klaar koopt of een zakje droge[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBij bijzondere gelegenheden, zoals de feestdagen die nu achter ons liggen, vind ik het heerlijk om met luxe producten te werken. Zoals coquilles. En dan niet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlhttp://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/scampi-met-currysaus Ik vond dit recept bij Dagelijkse kost, maar ik gebruik de saus tegenwoordig voor[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 170 gram rijst (pandan of basmati) 500 ml visbouillon (van 1 blokje) 1 ui, gesnipperd 1 stuk prei (200 gram) in ringen 3 lepels[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 kabeljauwhaasjes 800 gram kruimige aardappelen, geschild olijfolie 500 gram prei, in ringetjes gesneden 1 grote rode paprika,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMaarten komt regelmatig thuis met een portie zelf gevangen kabeljauw. Het leukst vind ik het als ik de vis kan combineren met aardappels en groenten uit de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlIk ging naar de viswinkel om st.Jacobsschelpen te kopen, maar kreeg te horen dat deze alleen op bestelling verkrijgbaar waren. Ik was verbaasd, omdat ik toch[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoi hoi! Afgelopen dinsdag heb ik een gek experimenteel maaltje gegeten en het is inmiddels zaterdag dus misschien moest ik 'm maar eens online zetten. Wat is[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 12 augustus super sappig en overheerlijk! 250 gram pandan- of basmatirijst, 1 kg prei, 6 zongedroogde tomaatjes, 2 el boter, 600 gram witvis,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 rode peper 2 bosuitjes 1 stengel sereh 1 dunne prei 1 kleine winterwortel ½ kippenbouillontablet 450 g[...]
Bron: ah.nl