Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
. Een echte klassieker onder de voorgerechtjes Tijdje verdwenen...maar dat is echt jammer Wat is er nu niet lekkerder dan hollandse garnalen En zelf pellen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet vorige recept van Madhur Jaffrey met de varkenshaasjes vond ik wel lekker, dus probeerde ik ook dit recept van haar. Het viel me eigenlijk tegen, maar ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 bak garnalen (zoetwater (500 g, diepvries), ontdooid) 4 eetlepels olie 2 grapefruits 1 limoen 6 eetlepels mayonaise 1 mespunt cayennepeper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ eetlepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (` ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlStukjes zalmfilet gemarineerd in sojasaus met gebakken courgette en zoete aardappel. Wat heb je nodig (1 persoon): - 1 zalmfilet, in stukjes gesneden - 1[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlEven 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 12 gamba`s 5 teentjes knoflook 4 el olijfolie halve tl cayennepeper 3 el droge sherry 2 el citroensap 2 el fijngehakte koriander of peterselie[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. ongepelde grote garnalen sap van 1 citroen cayennepeper 200 gr. ontbijtspek in plakjes Bereidingswijze Pel de garnalen, maar laat het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn op water,uitgelekt. 1 rode ui zeer fijn gesneden. 1Groene paprika zeer fijn gesneden. 2 en een halve eetlepel blad peterselie[...]
Bron: smulweb.nlCaribische Garnalen Kebab Gebruik 2 pennen om de garnalen op te rijgen, zo blijven ze het beste zitten met omkeren Zet de garnalen niet langer dan 5 minuten in[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl