Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 159 recepten
voor 6 personen 1 fles droge cider citroensap 30 st. jacobsschelpen 150 gr boter 3 el bloem 300 ml creme fraiche 200 gr witte champignons Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g kleine champignons 2 x 125 g kabeljauwfilet (of een andere witvis) 1 eetlepel boter of olie 100 ml zure room 100 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 kleine,verse,panklare zeetongen-citroensap-vloeiende bloem-300 g boter-1 bosje gladde peterselie-zout-2 onbespoten citroenen.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 675 gram kabeljauwfilets 1 theelepel boter, gesmolten 1 theelepel citroensap 1 theelepel gedroogde dragon snufje gemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 witte visfilets 1 eetlepel venkelzaad 1 of 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 15 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 gr boter 450 gr vers krabvlees 475 ml zure room, op kamertemperatuur 1/4 theelepel gemalen zwarte peper 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr paneermeel 50 gr versgemalen Parmezaanse kaas 2 lente-uitjes, dun gesneden 50 gr boter, gesmolten 1 eetlepel citroensap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 verse tonijnsteaks 2 eetlepels Cajunkruiden 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlDeze vistaart is heerlijk. Naar recept van Jamie Oliver. Vistaart 300 gram kabeljauw in repen 1 kleine wortel in vieren gesneden en hierna in dunne plakjes 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlFiletti di naselli con barba di frate Ingrediënten: 4 forel- of heekfilets 400 gr monniksbaard* 1 hardgekookt ei boter citroen olijfolie zout [...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlViskoekjes: 300 gr kruimige aardappels, geschild 180 gr zalm uit blik 1 ui 1/2 citroen 1 ei Peterselie bloem klontje boter scheutje melk zonnebloemolie 1[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlSaumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 GRAM BLOEM 125 GRAM BOTER 200 GRAM GEROOKTE ZALM 200 GRAM KAAS, in plakjes 1/4 LITER MELK 4 EIEREN Voorbereiding Kneed boter en bloem en[...]
Bron: smulweb.nl