Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Visschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlVanavond heerlijk buiten gegeten, een heerlijke doordeweekse gevarieerde maaltijd met witvis en allemaal lekkere andere ingrediënten uit de "Gezond eten, april[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMet de eerste Hollande Nieuwe van het seizoen ga je niet freubelen. Die eet je zo uit het handje, met of zonder gesnipperde ui. Daarna is het wel eens leuk om[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGevulde tortilla's met een verrassende vulling. Ingrediënten voor 4 personen; 2 el. olijfolie 1 rode ui knoflook 300 gram diepvries tijgergarnalen 4 tl[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 500 g groene asperges 500 g kabeljauwhaas 4 el olijfolie extra vierge 100 ml droge witte wijn 75 g rucola (gehakt) 4 el zwarte olijven (grof[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 personen; 2 el. olijfolie 1 rode ui knoflook 300 gram diepvries tijgergarnalen 4 tl kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 el mayonaise 4 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlEven nadenken, wat doe ik met enkele verdwaalde rode bietjes in de koelkast en heerlijk verse coquilles: een vlug klaar slaatje zonder poespas! Wat heb je[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBijna kerst en ik weet gewoon nog steeds niet wat ik ga koken. Zijn jullie er al uit? Op eerste kerstdag krijg ik elf eters. Een ding is wel zeker: ze krijgen[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMet de eerste Hollande Nieuwe van het seizoen ga je niet freubelen. Die eet je zo uit het handje, met of zonder gesnipperde ui. Daarna is het wel eens leuk om[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoedenavond! Gisteren heb ik pas om half 10 's avonds gegeten omdat ik gek genoeg nog geen honger had. Misschien dat dat kwam doordat ik tot half 8 's avonds[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram verse zalm in kleine blokjes,grapefruitsap,zout,cayennepeper,2el. fijngesneden bieslook,1el.fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nl