Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Uit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen verrukkelijk salade met Hollandse garnalen. Ingrediënten : 1 theelepel scherpe mosterd geraspte schil van 1 citroen 1 teentje knoflook 2 el frambozenazijn[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlHeel simpel om te maken, snel op tafel en gewoon lekker: dit recept van gebakken kabeljauw op een bedje van witlof met een romige mosterdsaus. De witlof wordt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWokken, wie is er niet dol op. Op drukke momenten vind ik niets fijner dan een eenpansgerecht. In dit recept kies ik voor vis. Iedereen die mij een beetje kent[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be3 lepels kappertjes 1 bosje basilicum 500 g mascarpone 2 lepels grove mosterd 750 g kabeljauw zout peper 200 g bacon in plakjes Bereidingswijze Hak de[...]
Bron: smulweb.nl* 1 bosje dille * 2 el fijne dijonmosterd * 1 el witte wijnazijn * 4 el suiker * 80 ml zonnebloemolie * 400 g zalmfilet met vel 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram scholfilet 1 bekertje crème fraîche 1 eetlepel mosterd 2 eetlepels kappertjes zout en peper Bereidingswijze Verwarm de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr boter 2 eetlepels Franse mosterd het sap van 1/2 citroen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 bosje verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 12 glaasjes: 6 sneetjes gerookte zalm 2 grannysmithappelen 125 g grijze garnalen (versmarkt) 2 eetl. zure room 0.5 eetl. mosterd preikiemen[...]
Bron: smulweb.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor een familie-etentje zocht ik een hoofdgerecht dat op de avond zelf geen tijd vergt. Ik pakte maar weer eens good old Nigella erbij, en dan wel haar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit was een leuke verrassing. Een dag eerder had ik visfilet uit de vriezer gehaald zonder duidelijk plan. Op de avond zelf was er een dolende negenjarige om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlViskoekjes: 300 gr kruimige aardappels, geschild 180 gr zalm uit blik 1 ui 1/2 citroen 1 ei Peterselie bloem klontje boter scheutje melk zonnebloemolie 1[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlEigenlijk vind ik dat er te weinig met vis wordt gekookt, hier in de keuken in de polder. Voor vis ben ik aangewezen op de supermarkt. De viskar die op het[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nl