Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 115 gram geraspte witte radijs - 115 gram ongeschilde zoete aardappels - 75 gram wortels - 4 shii-takes zonder steeltjes - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlMaaltijdsalade met zalm en avocadomayonaise Ik kan niet genoeg krijgen van salades en zeker als het voorjaar of de zomer er aankomt. Dit is een heerlijke[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlGoedemiddag jij! Oh ik heb weer een schandalige week achter de rug. Zo een dat het zaterdag is en ik nog moet bloggen over dinsdag, wow! Wat een drukte weer.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo hallo! Gisteravond wilde ik weer iets klaarmaken met zoete aardappel, omdat het zo lekker is :) Ik had in de vriezer nog koolvis liggen van een tijdje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr worden temperaturen van 15 graden voorspeld voor komend weekend. Zalig vind ik dat, vooral aangezien ik zaterdag mijn eerste 30-er moet doen. Voor wie nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be