Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 2 personen Olijfolie; 2 fijngehakte knoflooktenen; 1 fijngehakte rode peper; 1 tl gemberpoeder; ½ tl paprikapoeder; 1 tl gemalen komijn; 300 g[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ eetlepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (` ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlDe 'R' zit weer in de maand, dus moeten we weer aan de vitamine D. Aangezien in de zon zitten de komende maanden nogal een klus zal zijn lijkt het mij net zo[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl: Ingrediënten 500 gr gepelde middelgrote grote garnalen (24 tot 36), schoongemaakt 1/2 theelepel komijnzaad, bij voorkeur Marokkaanse 4 teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlfoto: Mikkel Vang Gegrilde Vis Vis...ook lekker op de bbq.... En als het weer het niet toelaat om te bbqen, kun je altijd nog de grill of grillpan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr. Gamba′s 4 soepl. Olijfolie 2 gehakte tenen knoflook 1 soepl. Komijnpoeder plakje verse gember, fijn gehakt beetje paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 gamba?s * 1 rood pepertje * 1 rode ui * 2 tenen knoflook * 1 flinke stengel bleekselderij * 3 tomaten * 2 eetlepels olie * 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel citroensap zout 1 kg gamba′s (ontdaan van het darmkanaal) een halve theelepel geplette zwarte peperkorrels 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl12 grote gepelde gamba′s 12 stukken fillodeeg, 20 x 15 cm 12 plakjes jongbelegen kaas 25 gr gesmolten boter voor de charmoula (Marokkaans[...]
Bron: smulweb.nl