Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Het is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen heerlijke en simpele snack, garnalen gepaneerd met Panko. Voor een extra twist zou je bijvoorbeeld wat kruiden door de Panko kunnen doen. Wat heb je nodig[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlZalmclub met Ei Ik neem me steeds voor om vaker vis te eten..... maar Dirk is er niet zo gek op, Dus ik eet het als Dirk iets eet waar ik niet zo weg van ben[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 8 plakjes deeg voor hartige taart (pak a 450 g, diepvries) 2 blikjes wilde roze zalm (a 213 g) 2 el kruidenboter (kuipje a 100 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak bloemkool-broccoli (a 350 g) 1 schaal cherrytomaatjes (250 g) 1 zak bosuitjes 1 schaal aardappelpuree (met boter (450 g)) 25 g boter 2[...]
Bron: ah.nlHet is al dagen barbecue weer en met een beetje geluk steken we het groene ei (Big Green Egg ;-)) vanavond wederom aan. Voor barbecueën heb je kolen nodig.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlMet een busje werden we opgehaald in Utrecht, ideaal. Het voelde stiekem een beetje zoals je wanneer je op schoolreisje ging. Dit keer zijn we naar[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comOnze tuin is een schat aan rijkdommen. Sinds we hier wonen hebben we ieder jaar meerdere verrassingen in de tuin. Dus we laten het onkruid meestal iets langer[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOlijfolie, citroensap, peterselie, zout en peper op een zelfgebakken boterham Garnalen. Wat zit daar toch een smaak aan! Als enige garnaleneter in ons gezin[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlP was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGaat dit in zes minuten lukken? Dan heb ik de blog net zo snel geschreven als dat de vis de oven inging. Dit gerecht is afkomstig uit De avontuurlijke keuken[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl