Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nl- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]
Bron: smulweb.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3[...]
Bron: ah.nl: Ingrediënten 500 gr gepelde middelgrote grote garnalen (24 tot 36), schoongemaakt 1/2 theelepel komijnzaad, bij voorkeur Marokkaanse 4 teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 filets Ijslandse zeewolf 30 cl visbouillon 600 g sperziebonen 25 g gezouten boter 20 cl room (best 30% VG) 1 dosis saffraandraadjes 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 keer 175gr Zeeduivelfilet mooie gelijke stukken 12 Scampies (zonder kop) 1 pakje zwarte tagliatelle (200gr) 125 cl kookroom 1 zakje saffraan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel citroensap zout 1 kg gamba′s (ontdaan van het darmkanaal) een halve theelepel geplette zwarte peperkorrels 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo tijger garnalen of gamba′s, zonder kop 2 rode uien in dunne ringen ca. 5 tenen knoflook (naar smaak...van mij mogen het er 10 zijn) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl