Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 121 recepten
voor 2 personen 2 plakken gerookte zalm 10 grote garnalen 1/2 Avocado 6 Cherrie tomaatjes Peterselie Bereidingswijze Een plak gerooktje zalm op het bord[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 grote verse gamba?s 1 eetlepel zeezout 8 cherry tomaatjes 8 zwarte olijven zonder pit 4 teentjes knoflook 8 eetlepels olijfolie (fles a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rijpe mango 10 takjes koriander 1/2 tomaat zout en peper 1 mespuntje espelettepeper 2 el olijfolie 1 limoen 8 gamba`s houten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 8 juni Door de worst lekker hartig! 1 grote ui, 125 gram salami, wat boter, 1,5 blik tomaten op sap, 1 scheut azijn, 1,5 tl honing, 4 witvis filets[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 12 augustus super sappig en overheerlijk! 250 gram pandan- of basmatirijst, 1 kg prei, 6 zongedroogde tomaatjes, 2 el boter, 600 gram witvis,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 500 g garnalen olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1 tomaat 1 verse peper 1 theel. trassi Hulpmiddelen Nvt Voorbereiding Pel de garnalen. snipper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zalm,150 gr makreel 1 zakje bechemelsaus,peper,4 plakjes cheddar kaas,cherry tomaatjes Hulpmiddelen 4 kleine pannetjes Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel plantaardige olie 1 kleine ui, dun gesneden 5 eetlepels versgeraspte gember 5 eetlepels uitgeperste knoflook 1/3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes) 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlZalm uit de oven met Spek en Geitenkaas Dit zalm recept uit de oven smaakt heerlijk. De zoute spek met het zachte van de geitenkaas combineert zo goed met de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlWe geven ons lieve lijf veel kracht met avocado en een vette vis. Veel omega-3 in een lekker gerecht, eenvoud in een torentje, allemaal krachtbronnen samen.[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlEen maaltijd van restjes. Ik maakte van een blikje tonijn een lekkere 'saus', zoals ook bij een snelle vitello had kunnen plaatsvinden. De saus werd over[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 2 personen 150 gram langkorrelrijst, 2 uien, 3 tomaten, ca. 400 gram verse kabeljauw, 3 eetlepels olie, zout, peper, 125 gram gorgonzola Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nl