Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Visschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen - 24 gamba′s - 1,5 dl olijfolie - 6 grote, rijpe trostomaten(liefst ) - 3 sjalotten - 1,5 dl witte wijn - 1 blokje Kruiden Bouquet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g hollandse garnalen 4 tomaten 4 eetl mayonaise ( naar keuze) slaolie sla 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal[...]
Bron: smulweb.nlGerookte zalm is een 'super food' met meerdere voordelen voor je gezondheid als een grote bron van eiwit, vitamine E, vitamine B-12 en omega- 3 vetzuren. Het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten 2 pakken maatjesharing (pak à 2 stuks) ½ zakje verse bieslook (à 25 g) 4 sneetjes casino witbrood 2 eetlepels boter 1 zakje rocket[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ komkommers (of 1 snackkomkommer) ¼ zakje verse bieslook (a 25 g) 100 g gerookte palingfilet 1 eetlepel citroensap 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe komt thuis, hebt eigenlijk geen fut om te koken, maar je zegt neen...we doen geen pakjes en geen zakjes open, dus we gooien ons. Wat hebben we nodig: -[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlBuiten het feit dat je allereerste-eigenste kookboek uitbrengen en met je hoofd in een prachtig magazine in 2015 allemaal heel leuk is, is het ook best wel[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen 24 gamba′s * 1 1/2 dl olijfolie * 6 grote, rijpe tomaten (liefst trostomaten) * 3 sjalotten * 1 1/2 dl witte wijn * 1 blokje Kruiden[...]
Bron: smulweb.nlP.p. 3 grote gamba`s olijfolie p.p. teentje knoflook in dunne plakjes vers gemalen peper en zout grote koffielepel oregano 2 eetlepels witte wijn ruime[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl