kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder olijfolie aubergine ijsbergsla

Gevonden 120 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Zalm gepocheerd in witte wijn

Ingrediënten Porties : 6 een flinke klont boter 1/2 ui, gesneden 3 wortels, gesneden 1 stengel bleekselderie, in stukjes gesneden 1 liter water 100 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Zomerse zalm met asperges

Ingrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft thermidor

Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen à la Marinière

Ingrediënten Porties : 4 2,25 kg mosselen, schoongeschrobd en baard verwijderd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, versnipperd 2 handen gehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Kerriemosselen

Ingrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Bretonse mosselen met kruiden en crème fraîche

Ingrediënten Porties : 4 30 gr boter 2 grote uien, geschild en in ringen 3 stengels bleekselderij, gesneden 1,25 kg mosselen, schoongeschraapt en baard[...]

Bron: allrecipes.nl
Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus

voor 4 personen ? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g),[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-asperge pakketjes met witte wijnsaus

Ingrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
Geschroeide zalm met garam masala in kokoscurry

Ingrediënten Porties : 8 180 ml droge witte wijn 125 ml extra dikke room (50% vetgehalte) 75 ml kokosmelk 2 1/2 eetlepel kerriepoeder 225 gr koude,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegratineerde oesters

voor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]

Bron: smulweb.nl
Psari Plaki

voor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]

Bron: smulweb.nl
Vistaart

Ingrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 450 g) 1 courgette 2 eetlepels boter of margarine 100 ml witte wijn 1 pakje kabeljauwfilet (diepvries[...]

Bron: ah.nl
zalm uit de oven

voor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]

Bron: smulweb.nl
Visfilet met amandelen in wijnsaus

Voor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Een Vispotje

De venkel uit het groentenpakket van afgelopen week was het uitgangspunt van de maaltijd van gisteravond. Goede vriend M. kwam eten. En dat was al tijden[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Zalmforel met basilicum-roomsaus

Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]

Bron: ah.nl
Viskoekjes Van Kabeljauw

voor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]

Bron: smulweb.nl
VISSCHOTEL

Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Garnalencocktail met mango en limoendressing

Ingrediënten Porties : 4 250 gram Hollandse garnalen 1 mango 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel versgehakte bieslook Limoendressing 1 bekertje (125 ml)[...]

Bron: allrecipes.nl
zeewolf professoroud

voor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy