Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 219 recepten
Ingrediënten 1 zakje verse peterselie (krul (30 g)) 250 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1/2 rode ui 1 pot augurken (blokjes (400 g)) 1 blikje maïskorrels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr aardappelen 3 lente uitjes 60 ml verse koriander 1 el mosterd (Dijon) 1/4 tl citroenrasp zout zwarte peper tabasco 2 eieren 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hoki visfilets (ontdooit); 500 g waspeen; 4 eetlepels zonnebloemolie; 300 g tomaten; 1 uitje; 1 rode peper; 1 blikje sardientjes in olie; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 gefileerde zalmforrellen a 300 gram - boter om de borden mee in te vetten - zout en vers gemalen peper voor het garneren: bijvoorbeeld -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizoworst, in stukjes 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in reepjes 1 tomaat, in stukjes 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlTot vorig jaar had ik eigenlijk nooit garnalen gegeten. Ik dacht namelijk dat ik ze niet lekker vond... Omdat ik me had voorgenomen om 'alles wat ik niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 el zonnebloemolie 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 300 g reuzengarnalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nl1 blikje krab 100 g Mon Chou of Mascarpone 1/2 rode ui, zeer fijn gehakt paar druppels chilisaus zout & vers gemalen peper 2 blaadjes gelatine 3 el[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo witte vis, ontveld en gefileerd 1 grote ui 1 el gemalen amandelen 2 eieren, losgeklopt zout, witte peper matsemeel (gemalen matses) Voor de bouillon:[...]
Bron: smulweb.nl