Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 139 recepten
Ingrediënten Porties : 8 12 eieren 2 stengels bleekselderij, gehakt 1 rode ui, gehakt 150g gerookte zalm, in blokjes 225g mayonaise 3 eetl gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eetlepels boter 330 gr donkerbruine suiker 4 1/2 eetlepels citroensap 2 1/4 theelepels gedroogde dille 3/4 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 avocado's, pit verwijderd en in blokjes gesneden 2 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt 3 eetlepels Griekse yoghurt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 750 gr. gemengde (wok) groentes: wortel, courgette, gele paprika, broccoli, rode ui, witte ui en venkel (in ieder geval 1 hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g zalmfilet 1 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak een handvol fijngeknipte verse dille, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 gr langkorrelige witte rijst 450 ml water 3 eetlepel knoflookolie 2 zalmfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen Visfilet(b.v.roodbaars),1 tomaat,1 banaan,een paar plakjes kaas,iets citroensap,dille,zout en peper Hulpmiddelen Oven,aluminiumfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kilo kruimige aardappels (in stukken) 1 bos bospeen 2 schaaltjes viskrokantjes (gepaneerde kabeljauw) 1 zakje verse dille ((15 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlEen heel eenvoudig voorgerechtje dat zeker niet misstaat bij je Kerstdiner! Je kunt de rolletjes ook als amuse serveren. Eenvoudig, lekker én gezond![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 2 personen - Witvis (ik gebruik meestal 2 tongfilets) - Zalm (een diepvriesdoosje) - Een blikje tonijn op water - Citroen - 1 ei - Dille - Beschuit -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 g zachte boter 2 theel. magere roomkaas 3 theel. gesnipperde verse dille 3 theel. gesnipperde verse bieslook 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nl