Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 151 recepten
voor 4 personen 4 hoki visfilets (ontdooit); 500 g waspeen; 4 eetlepels zonnebloemolie; 300 g tomaten; 1 uitje; 1 rode peper; 1 blikje sardientjes in olie; 1[...]
Bron: smulweb.nl4 middelgroot rauwe garnalen per persoon (diepvries) Marinade van: zout lichte Chinese sojasaus sherry Beslag van: bloem water of melk ei Bereidingswijze 1.[...]
Bron: smulweb.nl300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo witte vis, ontveld en gefileerd 1 grote ui 1 el gemalen amandelen 2 eieren, losgeklopt zout, witte peper matsemeel (gemalen matses) Voor de bouillon:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlTot vorig jaar had ik eigenlijk nooit garnalen gegeten. Ik dacht namelijk dat ik ze niet lekker vond... Omdat ik me had voorgenomen om 'alles wat ik niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje verse peterselie (krul (30 g)) 250 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1/2 rode ui 1 pot augurken (blokjes (400 g)) 1 blikje maïskorrels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizoworst, in stukjes 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in reepjes 1 tomaat, in stukjes 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 4 gefileerde zalmforrellen a 300 gram - boter om de borden mee in te vetten - zout en vers gemalen peper voor het garneren: bijvoorbeeld -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]
Bron: smulweb.nl