Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 600 g bloemige aardappels, geschild en in blokjes 25 g boter 1 eetl. mierikswortel (potje) 2 eetl. fijngesneden peterselie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken tonijnfilet (elk circa 170 g, 2½ cm dik) ½ theel. zout ¼ theel. zwarte peper 4 eetl. abrikozenjam 1 eetl. Dijonmosterd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 25 gr boter * 1 ui gesnipperd * 3 el bloem * 500 ml volle melk * 375 gr koolvisfilet ontdooit * 1 blikje mais (à 198 gr) uitgelekt *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 blikjes tonijnmoot naturel (in water (a 130 g)) 1 blikje maiskorrels ((150 g), uitgelekt) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 2 uien 4 zoete puntpaprika's 3 el olijfolie 20 g platte peterselie 2 el zwarte olijven 400 g tilapiafilets 800 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 3 el bloem 500 ml volle melk 1/2 zak koolvisfilet ((a 750 g, diepvries), ontdooid) 1 blikje mais ((198 g),[...]
Bron: ah.nlMexicaans; weer eens iets anders dan garnalen met knoflook en peterselie of de Aziatische varianten. Ingrediënten: 2 eetlepels olie 500 gram middelgrote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 5 personen Ui, knoflook, kerriepoeder, bloem, melk, spersiebonen, mais, tonijn, geraspte kaas en pasta. Voorbereiding Snij de ui klein, pers een teen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 35 gr gerookt doorregen spek, een ½ witte ui, 1 el witte wijnazijn 1 el kippenbouillon 1 teentje knoflook, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Ui, knoflook, kerriepoeder, bloem, melk, spersiebonen, mais, tonijn, geraspte kaas en pasta. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nl