Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 95 recepten
voor 2 personen 1 Winterwortel,1 Prei (witte gedeelte),3 stengels bleekselderij,50gr boter,5 zalmfilets,5 el witte wijn,5 el wtte vermouth (martini),5 el[...]
Bron: smulweb.nlWat ik klinkt beter Fish pie of vispastei. Ik denk dat ik toch voor de Fishpie ga ook al is dat dan Engels. Sinds ik mer gerechten ben gaan koken in voorraad[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 50g rijstvermicelli 4 eieren, geklutst 1 ui, fijngehakt 50g champignons, gehakt 1/2 (200g) blik garnalen, uitgelekt en gehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr bloem 2 eieren, losgeklopt zout en zwarte peper naar smaak 1 kilo witte vis filets, in stukken van 5 cm gesneden 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nl