Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 128 recepten
voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 sjalotten 150 ml rosé 100 ml slagroom 2 stukken zalmfilet (a 150 g) 4 takjes tijm 1 eetlepel roomboter 1 doosje zeekraal (groente, 100 g,[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram zeebaarsfiletjes 2 limoentjes 2 volle eetlepels creme fraiche 1 eetlepel magere yoghurt 1 sjalotje half bosje bieslook 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 g fusilli (pasta) zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond (pot) 2 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g komkommers 7½ g munt 1 sjalot 1 citroen 50 g zure room 50 mayonaise 15 g dille 125 g cocktailgarnalen (koelvers) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 Krab vulling: 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gehakte ui 1 theelepel gehakte bosui 1 theelepel knoflook, geperst 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl