Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 101 recepten
voor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 31 2 kopjes garnalen 1 eiwit 1 teentje knoflook 3 theelepels pittige chilisaus 1 eetlepel maïzena een snufje zout 2 lente-uitjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 pekelbad 1 (1.25kg) zalmfilet 1 theelepel versgemalen zwarte peper naar smaak 2 el bruine suiker 1/2 tl zout 1 el water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g farfalle (pastastrikjes) 100 g verse of diepvrieserwten 150 g waterkers 1 knoflookteentje 4 takjes peterselie 2 takjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalen-krabvulling 85 g gepelde rauwe garnalen, heel fijn gesneden 85 g vers wit krabbenvlees, in stukken verdeeld 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gerookte zalmfilet 50 gr. p.p. Bieslook handje vol Dille handje vol Mierikswortel pasta theelepel Zout naar smaak Peper naar smaak Sjalotje 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g fusilli (pasta) zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond (pot) 2 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 250 g) 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 1 takje tijm (zakje a 15 g) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1000g broccoli 12 zongedroogde tomaten in olie 2el kappertjes 1,5 rode peper 2 tenen knoflook 300g penne 4 zalmfilets 2el verse tijm Peper en[...]
Bron: smulweb.nl