Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 4 flinke vastkokende aardappelen, geschild, gekookt en in kleine blokje gesneden 2 flinke rode bieten, gekookt, geschild en in blokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fluweelzachte haring met komkommer hangop 750 ml volle boerenyoghurt 1 komkommer 0.5 el mierikswortel versgemalen korianderzaadjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 2 grote of 3 kleine zure haringen (samen circa 150 gram) 1 gekookte rode biet (circa 100 gram) 1 zoetzure augurk (circa 50 gram) 1/2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 8 ingemaakte haringfilets (best gemarineerd met ui, zonder olie) 300 gr magere yoghurt 1 eetlepel mosterd 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 pak Hollandse nieuwe haring (2 stuks) 4 kleine zoetzure augurken (potje 340 g) 1/2 komkommer (geschild) 1 el mayonaise 1 el crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 maatjesharingen (2 pakjes à ca. 140 g) 2 kleine gekookte bietjes (ca. 150 g) 4 eetlepels zilveruitjes (en 1 eetlepel vocht uit potje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 3 maatjesharingen (2 schalen a 3 stuks) 1 sjalot (gesnipperd) 1 friszure appel ((bijv. Granny Smith), geschild) 1 komkommer (geschild)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote vastkokende aardappels (bijv. Lady Christl) 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels walnootolie 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje)[...]
Bron: ah.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe start van het haringseizoen is al weer twee weken geleden begonnen. Een haring happen hoort natuurlijk bij het haringseizoen, maar wat denk je van een[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 dl visbouillon 5 gelatineblaadjes (12 gr) ½ bosje peterselie 1 flinke sjalot 4 verse haring (filets) 80 gr katenspek in dunne[...]
Bron: allrecipes.nl5 nieuwe haringen, 3/4 dl tomatenketchup, 1/2 dl azijn, 1/dl zonnebloemolie, 2 eetlepels water, 50 gram suiker, 2 laurierblaadjes, 1 mespunt peper, 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. Haring 200 gr. Sjalot 200 gr. Paprika ingemaakte, zoetzure 300 milliliter Wijnazijn 300 milliliter Water 5 eetlepels Mosterd 30 gr.[...]
Bron: smulweb.nl