Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 105 recepten
Ingrediënten 400 g pangasiusfilet 1 rode paprika (zonder zaadlijsten) 2 tenen knoflook 4 el slagroom 4 el bladpeterselie (grof gehakt) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 800 gram kabeljauwfilet * 2 dl wijn (wit/droog) * 1 ui * 1 paprika (groen) * 1 paprika (rood) * 70 gram tomatenpuree * 8 aardappelen * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine pijlinktvissen (650 gr niet schoongemaakt of 300 gr schoongemaakt) 1 eetl. shaoxingwijn (rijstwijn of droge sherry) 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 citroenen 55 g verse witte broodkruimels 3 el fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook, uitgeperst peper en zout 4 stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr gezouten kabeljauw 240 ml olijfolie 4 middelgrote uien, gesneden 1 theelepel gehakte peterselie 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten 800 g aardappelen 150 ml melk 1 gele paprika 1 rode paper 1 groene paprika 250 g cherrytomaatjes Olijfolie om in te bakken 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]
Bron: smulweb.nl