recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder parmaham sint jacobsschelp

Gevonden 15 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Romige viscurry uit de wok met kabeljauw

voor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Pepesan op zijn Peters:

voor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl

Perkedel Oedang (gebakken visballetjes)

Vandaag staat er op het menu weer een Indonesische maaltijd. De voorbereidingen zijn al vroeg begonnen. Sambal goreng telor heb ik ’s morgens als eerste[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Pittige makreel met zoetzure komkommersalade

Ingrediënten 400 g rijst 1 komkommer 4 el azijn 1 tl zout 2 tl suiker 2 gerookte makreel 2 uien 1 teen knoflook 2 el olie 2 el sambal oelek zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Garnalen met boemboebali en kokosmelk

Ingrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]

Bron: ah.nl
Koolvis met kikkererwten

Ingrediënten 300 g zilvervliesrijst 2 uien 1 el olijfolie 1 el sambal (manis (potje 100 g)) 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 blik kikkererwten ((400 g),[...]

Bron: ah.nl
Oosters vispakketje met gewokte andijvie

Ingrediënten 300 g pandanrijst (pak 400 g) 500 g pangasiusfilet (vis, zak 750 g, diepvries) 2 uien 50 ml woksaus (ginger (flesje 200 ml)) 1 tl sambal[...]

Bron: ah.nl
Pittige makreel in tomatensaus

Ingrediënten 600 g broccoli 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 2 uien 250 g cherrytomaatjes 1 pakje gestoomde makreel (ca. 350 g) 3 eetlepels zonnebloemolie[...]

Bron: ah.nl
Makreel in ketjapsaus met makkelijke Atjar

Lekker en heel snel te maken. Ingrediënten: 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 theelepels sambal[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gestoomde vispakketjes

voor 4 personen 2 sjalotten, 2 tenen knoflook, 1 rode peper, 3 cm. verse gember, 2 tl. kurkuma, 2 tl sambal badjak, 2 el zonnebloemolie, 300 gr. schelvisfilet[...]

Bron: smulweb.nl
Teriyaki zalm met paprikasalade

voor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]

Bron: smulweb.nl
Japanse visschotel

voor 4 personen 1 pond visfilet ( roodbaarsfilet) verse gember, fijn geraspt. 2 tenen knoflook heel fijn gesneden japanse soyasaus ( naar smaak) kokosmelk ([...]

Bron: smulweb.nl
GEKRUIDE  VIS  IN  PAKJES

voor 4 personen < 600 a 700 g gefileerde zeevis (kabeljauw, makreel of schelvis) < 1 grote ui < 1 teentje knoflook < 1 tl sambal ulek < 2 tl ketumbar < 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi'S Op Duivelse Wijze

voor 4 personen 24 scampi′s formaat 16/20 -** 1/2 kleine ajuin fijn gesneden. -** 1 teentje knoflook (of meer volgens smaak) geperst of gehakt. -** 1[...]

Bron: smulweb.nl
Teriyaki zalm met paprikasalade

voor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy