recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder parmaham ossenhaas

Gevonden 29 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

thaise viskoekjes met komkommersalade

voor 4 personen 300gr witvisfilet 2 eetl rode kerriepasta 1 ei 2 eetl vissaus 1 theelepel suiker 2 eetl maizena 3 eetl munt 1 eetl koriander 500gr boontjes[...]

Bron: smulweb.nl

DORADE IN EEN SAUS MET `VISAROMA`

voor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]

Bron: smulweb.nl
Gravad lax (gemarineerde zalm) met sinaasappel[...]

voor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]

Bron: smulweb.nl
Ang sio hie ( kabeljauw met een zoetzure[...]

voor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]

Bron: smulweb.nl
Zeevruchten met waterkersdressing

Ingrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Caribische garnalen

Ingrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 2 eetlepels fijngehakte verse gember 2 limoenen, uitgeperst 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm op een cederhouten plank van de barbecue

Ingrediënten Porties : 8 225 ml sojasaus 200 gr muscovado suiker 1 (10 cm) stukje verse gemberwortel, geschild en gehakt 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm van de barbecue in een chili-citrusmarinade

Ingrediënten Porties : 4 4 zalmfilets 240 ml ciderazijn 120 ml olijfolie 60 ml honing 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm met frambozen-gember glazuur

Ingrediënten Porties : 2 120 ml ginger ale 120 ml water 1 citroen, geperst 1 eetlepel geraspte citroenschil 500 gr diepvries frambozen, ontdooid 20 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw met zoet-zure wortels, bokchoy en[...]

voor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zeebaars met gembersaus

Ingrediënten: - 2 zeebaarsen (2x 450 g) - plantaardige olie - 20 g knoflook, in dunne plakjes - 50 g gemberwortel, geschild en in fijne sprietjes gesneden - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gravad lax (gemarineerde zalm) met sinaasappel[...]

voor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi in krokant kokosjasje en pittige[...]

voor 4 personen 2 kleine aubergine`s 2 cm verse gember (geraspt) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 rode peper (in ringetjes) 2 mespunten gemalen sechuanpeper[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi in krokant kokosjasje en pittige[...]

voor 4 personen 2 kleine aubergine`s 2 cm verse gember (geraspt) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 rode peper (in ringetjes) 2 mespunten gemalen sechuanpeper[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy