Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nl350 gr kabeljauw- of koolvisfilet, in kleine stukjes gesneden 1 ui, in vieren gesneden 1 stukje djahe van ca. 2 cm. geschild en in plakjes gesneden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel citroenrasp 1 eetlepel knoflook, fijngesneden versgemalen zwarte peper naar smaak 5 eetlepels sojasaus 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 citroen of 1 limoen 2 tl vloeibare honing 2 el lichte sojasaus 4 middelgrote sint-jakobsvruchten, circa 200 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. + 2 theel. plantaardige olie 100 g peultjes 1 kleine rode paprika, in reepjes 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 gram gefileerde zalm 1 stuks rode chilipeper 1 stuks sap van limoen 1 stuks ei 1 stuks gemberwortel 2 ,5 cm, geraspt 2 theelepels thaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlEen recept van Bill Granger uit Delicious. Erg lekker en makkelijk als je voor meer mensen kookt, omdat de zalm in de oven gaat. Zo heb je je fornuis vrij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGrote garnalen, rauw, ongepeld Olijfolie Sojasaus Rode peper pasta Knoflook Citroen of limoensap Peper Voorbereiding Marineren Bereidingswijze Ontdooi de[...]
Bron: smulweb.nl