Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 600 g prei (in ringen) 1 tl kerriepoeder 1 duopak krieltjes (700 g) 100 ml groentebouillon (van tablet) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 500 g pangasiusfilets (diepvries) 1 ui 350 g prei 2 el boter 100 ml kraanwater 2 el mosterd 125 ml slagroom (bekertje) 300[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen * 1 pakje koolvis (4stukken) * 500 gram prei * 250ml creme fraiche * 5 dessertlepels mosterd (grove) * Aardappelpuree (kant en klaar zakje[...]
Bron: smulweb.nlAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 4 personen: 4 kabeljauwhaasjes 800 gram kruimige aardappelen, geschild olijfolie 500 gram prei, in ringetjes gesneden 1 grote rode paprika,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappelen (geschild) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 2 x 300 g prei (in ringen) 3 eieren 2 el grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g prei 1 rode paprika 700 g krieltjes 3 eetlepels olie 400 g kabeljauwfilet (diepvries) 1 eetlepel Dijon mosterd (pot a 215 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 uien (in halve ringen) 500 g pangasiusfilet (koelvers) 2 el mosterd 2 el citroensap[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote coquilles zonder schelp 2 eetl. olijfolie zeezout en zwarte peper beetje citroensap voor de vinaigrette: 8 middelgrote stengels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse sint-jakobsschelpen 1,5 dl witte wijn 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 sjalotje, gehakt 2 korianderzaden, gekneusd 12 gamba′s[...]
Bron: smulweb.nl