recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder bloem kwartelei schol

Gevonden 23 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zomerse zalm met asperges

Ingrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Schotse zalm op asperges met een witte[...]

voor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]

Bron: smulweb.nl

Vis-banaanschotel met spekjes

gegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zeebaars met Langoestines en Asperges

voor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw op zijn Vlaams

voor 4 personen 4 stukken kabeljauwhaas (elk 150 g) 1 fijngesnipperde ui 20 cl droge witte wijn 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels gehakte tuinkruiden:[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met saffraansaus

Het is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Schol met citroen en sinaasappel

Ingrediënten 75 g boter 1 duopak krieltjes (700 g) 4 scholfilets (of 8 kleine filets, ca. 500 g) 1 sinaasappel 1 eetlepel citroensap (flacon a 115 ml) 1[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met groene-kruidenboter

Ingrediënten 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (à 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]

Bron: ah.nl
Kreeft met vanillesaus

"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kabeljauw met garnalen en vanillesaus

De combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Zalm met Cranberry Peterselie Notenkorst

Zalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Boterige Vis uit de oven met asperges en olijven

Met zalm Handig voor het koken voor een groep. Langzaam roosteren van een enkele grote visfilet in plaats van het maken van meerdere kleine - het zorgt ervoor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
FORELFILET GEVULD MET ZALMSOUFFLE EN ASPERGES

2 eiwitten 4 st. forelfilets 16 st. asperges, groene 2 peperkorrels ½ ui 1 stang prei 4 st. champignons 16 st. asperges wit 200 gr. zalmfilet 500 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Tong-garnalenrolletjes met couscous

Ingrediënten Porties : 4 15 g boter 6 bosuitjes, in zeer dunne ringetjes 15 g verse gemberwortel, geschild en geraspt 2 eetl. citroensap 4 flinke[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeeduivel/zalm met asperges en[...]

Ingrediënten Porties : 10 2 zeeduivelfilets 600 gr zalm koksroom 30 plakjes pekelvlees peper en zout 40 kleine aardappels 1 mespunt saffraanpoeder 40[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy