Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250g kabeljauwsnippers (migas) zak ′stro′ chips (150-200g) / geraspte of in reepjes gesneden aardappelen (300g) 3 eieren 1 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250g kabeljauwsnippers (migas) zak ′stro′ chips (150-200g) / geraspte of in reepjes gesneden aardappelen (300g) 3 eieren 1 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram witvisfilets (naar keuze, zie boven); 4 geperste tenen knoflook; 4 geraspte trostomaten; 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie en verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 ml olijfolie, 8 teentjes knoflook(geperst), 1 bosje peterselie(fijngehakt), 2 laurierblaadjes, 1 of 2 rode chili pepers of spaanse[...]
Bron: smulweb.nlHet ruikt zalig in mijn keuken als ik de vis op Venetiaanse wijze klaarmaak. Het water loopt me in de mond. Maar eenmaal op het bord valt het gerecht tegen. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl