recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder boter hazelnoot

Gevonden 41 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl

Gebakken kabeljauw met aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Visfondue

voor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s met stokbrood kruidenboter.

voor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]

Bron: smulweb.nl
Portugees: Bacalhau

voor 2 personen 250g kabeljauwsnippers (migas) zak ′stro′ chips (150-200g) / geraspte of in reepjes gesneden aardappelen (300g) 3 eieren 1 grote[...]

Bron: smulweb.nl
Portugees: Bacalhau

voor 2 personen 250g kabeljauwsnippers (migas) zak ′stro′ chips (150-200g) / geraspte of in reepjes gesneden aardappelen (300g) 3 eieren 1 grote[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s met stokbrood kruidenboter.

voor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Schelvis met venusschelpen op Spaanse wijze

Ingrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Tajine van visballetjes in tomatensaus

500 gram witvisfilets (naar keuze, zie boven); 4 geperste tenen knoflook; 4 geraspte trostomaten; 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie en verse[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba's met knoflook en witte wijnsaus

voor 4 personen 60 ml olijfolie, 8 teentjes knoflook(geperst), 1 bosje peterselie(fijngehakt), 2 laurierblaadjes, 1 of 2 rode chili pepers of spaanse[...]

Bron: smulweb.nl
Vis op Venetiaanse wijze

Het ruikt zalig in mijn keuken als ik de vis op Venetiaanse wijze klaarmaak. Het water loopt me in de mond. Maar eenmaal op het bord valt het gerecht tegen. De[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Makreel in witte wijn

Sommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy