recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder honing mais

Gevonden 25 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD


visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Kabeljauw met kruidige Puy-linzen

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis Jambalaya

voor 4 personen 300 g meergranenrijst 350 ml water 1 groentebouillonblokje 1 ui 2 teentjes knoflook 5 stengels bleekselderij 1 groene paprika 1 gele paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met Bacon en Groente

voor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met Bacon en Groente

voor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw Pakketje uit de oven

voor 4 personen 4 moten kabeljauw 1 rode ui 1 lente uitje 2 stengels bleekselderie 2 tenen knoflook 4 eetlepels witte wijn Roomboter zout en peper 1 gele[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met aardappeltjes

Ingrediënten 1 ui (wit) 3 stengels bleekselderij 2 schaaltjes kabeljauwfilet (ca. 200 g) zout en peper 4 eetlepels kruidenboter 2 bakjes wortelrauwkost[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse vissersstoofpot

Ingrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]

Bron: ah.nl
Vis agghiotta uit Sicilië

Agghiotta betekent zoiets als ´voor de lekkerbek of voor de veelvraat´. Ik heb toch vaak dergelijke visrecepten gemaakt, eigenlijk lijken ze allemaal[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis à la Florentine met Atkinsproof béchamelsaus

Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met Gremolata

Deze gevaarlijk ogende jongen is een zeewolf. Zijn tanden zijn nodig omdat hij de schaal- en schelpdieren, die op zijn menu staan, moet kunnen kraken. Het is[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Vis à la Florentine met Atkinsproof béchamelsaus

Atkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw en chorizo cassoulet van Oxford Prison

Mijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy