Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1,25 kg zalmfilet 1 liter kipbouillon 1 liter sinaasappelsap 450 ml witte wijn 1 kleine ui, versnipperd 10 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr garnalen, gepeld en ontdarmd 2 blikjes (400 gr) kokosmelk 475 ml water 1 (2,5 cm) stuk laos, dun gesneden 4 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 gram gefileerde zalm 1 stuks rode chilipeper 1 stuks sap van limoen 1 stuks ei 1 stuks gemberwortel 2 ,5 cm, geraspt 2 theelepels thaise[...]
Bron: smulweb.nlEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 zak zoutwater garnalen ((500 g diepvries), ontdooid) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 eetlepels olie 3 cm verse gember (geschild en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g courgette 1 tl zout 1 stengel citroengras (sereh) 1 teen knoflook 35 g yellow curry paste (zakje à 70 g) 300 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g reuzengarnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 2 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 1 el gembersiroop (flesje 175 ml) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl