Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Wat ik zelf het meest geweldig vind aan deze garnalencocktail, is het randje van peterseliegroen. (glas ondersteboven dopen in achtereenvolgens eiwit en[...]
Bron: mangerie.blogspot.com8 rauwe schoongemaakte grote garnalen 1 el boter 1 teentje knoflook zout en peper Voor de cocktailsaus: Halve rode paprika 2 el mayonaise 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bosje lenteuitjes ? tl zwarte peper 3 teentjes knoflook 1 el cognac 25 gr boter 1 dl witte wijn 2 el creme fraiche 1 dl visbouillon zout 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 eetlepel boter 1 eetlepel (olijf)olie 1 bekertje creme fraiche 1 eetlepel zwarte peperkorrels 4 zwaardvissteaks (a 200 g) 2[...]
Bron: smulweb.nl800 g gepelde zoetwater reuzengarnaalstaarten het sap van 2 citroenen enkele druppels Worcestershiresaus 2 eetlepels soyasaus 1 eetlepel cognac olie of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]
Bron: smulweb.nlZalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Feestdagen komen er weer aan en dan staat er als voorgerecht vaak een garnalen cocktail op het menu. · 4 eetlepels mayonaise · 1 eetlepel ketchup[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr gemengde verse vis, schaal- en schelpdieren; 1 dl visbouillon (van ? tablet); 2 dl Mon Chou pan & oven; 2 el droge vermouth of cognac;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Per persoon 3 grote gamba′s 2 ons parmaham Voor de marinade: beetje cognac,peper,zout en een eetlepel ketjap. Wat salade voor de[...]
Bron: smulweb.nl